KIRIKKALE DEVA PARTİSİ DAĞILIYOR

KIRIKKALE DEVA PARTİSİ DAĞILIYOR

DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı, peş peşe gelen istifalar ile çalkalanıyor.

A+ A-

DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı, peş peşe gelen istifalar ile çalkalanıyor. Partinin Kırıkkale kurucu üyeleri görevlerinden istifa ederken, istifaların devamının geleceği öğrenildi. 

Deva Partisinin Türkiye genelinde ki yapılanmasının içerisinde Kırıkkale il başkanlığı da geçtiğimiz yıl kurulmuş ve Kırıkkale’de sönük bir il başkanlığı seçimi gerçekleştirilmişti. Yeni yönetimin belirlenmesinin ardından kısa sürede istifalarda gelmeye başladı. Parti içi anlaşmazlıkların her geçen gün gün yüzüne çıktığı DEVA Partisinden ilk olarak Kırıkkale Merkez İlçe Başkan İbrahim Işıkoğlu istifa etti. Işıkoğlu’nun istifasının ardından Parti Sosyal Medyada en aktif yönetim kurulu üyelerinden Emir Varol’da istifasını yönetime  sundu.

 Edinilen bilgiye göre partinin kurucu kurulu diğer üyelerinin de peş peşe istifa edecekleri, istifa gerekçesi olarak ta İl başkanı yönetim içinde ikilem olduğunu ve yaptığı açıklamaların tutarsız açıklamalar olduğunu ve böyle bir oluşumda olmak istemedikleri için istifa ettikleri gelen bilgiler arasında. Önümüzdeki günlerde il yönetiminden ve il başkan yardımcılarından istifalar bekleniyor.


Bu haber toplam 1402 defa okunmuştur